Ονομάζεται Eau de Space και αναπτύχθηκε από έναν χημικό και την εταιρία του, ο οποίος προσελήφθη αρχικά από την NASA το 2008 για να αναπαραγάγει το αυθεντικό άρωμα του διαστήματος.

Ο σκοπός ήταν να βοηθήσει του αστροναύτες να εγκλιματισθούν προτού μπουν σε τροχιά και να μηδενίσουν πιθανές εκπλήξεις τους στην πρώτη τους γνωριμία με το διάστημα.

«Είναι σαν τη μυρωδιά όπλου που μόλις έχει εκπυρσοκροτήσει είχε πει η αστροναύτης Peggy Whitson που είχε παραμείνει επί μακρόν στον διεθνή διαστημικό σταθμό, σε συνέντευξή της στο CNN το 2002:

«Νομίζω είναι μια πικρή γεύση μαζί με κάτι καπνιστό και καμένο».

Η περιγραφή της οσμής του διαστήματος είναι μία δύσκολη υπόθεση:

Συνήθως οι αστροναύτες περιγράφουν τη μυρωδιά αυτή σαν ένα μείγμα από μπαρούτι, τσιγαρισμένη μπριζόλα, σμέουρα και ρούμι.

Στα επόμενα σχέδια της εταιρίας είναι να λανσάρει και το «Αρωμα του Φεγγαριού», ακολουθώντας ανάλογες συνταγές δημιουργίας του αρώματος του διαστήματος.