Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου τα ξημερώματα της Κυριακής στην Έγκωμη, με τις συλλήψεις να φτάνουν μέχρι τώρα τις τέσσερις.

Υπό 8ημερη κράτηση τέθηκαν χθες οι δύο, ενώ άλλοι δύο θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι χθες τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Πρόκειται για 44χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος και 50χρονου, κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη, νωρίς το απόγευμα σήμερα, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Με την σύλληψη του 44χρονου και του 50χρονου, ο αριθμός των συλλήψεων για την συγκεκριμένη υπόθεση ανέβηκε στους τέσσερις, αφού την Κυριακή είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα.

Πρόκειται για 42χρονο και 43χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Παράλληλα, δύο εντάλματα σύλληψης εναντίον του 37χρονου, Τζορτζ Αντρέου, και 49χρονου εξακολουθούν να εκκρεμούν, ενώ αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα για την ίδια υπόθεση.

Αφορμή του αιματηρού επεισοδίου εκτιμάται ότι είναι ο έλεγχος της νύχτας.

Εκτός από την απόπειρα φόνου, η Αστυνομία διερευνά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.