Τον ρώτησε τί θα γίνει με την εξόφληση του ενοικίου που του χρωστά και κατέληξε στο Νοσοκομείο. Ο λόγος για 48χρονο από την Πάφο, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία τον νοικάρη του, ηλικίας 27 ετών και ένα φίλο του τελευταίου, 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη συνέχεια και τέθηκαν υπό κράτηση για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.  

 

Το επεισόδιο, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαδραματίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από την οικία του 48χρονου. Ενώ αυτός βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, πέρασε από εκεί με το αυτοκίνητο του ο 27χρονος στον οποίο ο ίδιος ενοικιάζει διαμέρισμα στην Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη ένα 32χρονο.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος ρώτησε τον 27χρονο πότε θα καταβάλει τα καθυστερημένα ενοίκια, και ενώ συζητούσαν το θέμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο ο 32χρονος,ο οποίος επιτέθηκε στον 48χρονο με μεταλλικό αντικείμενο που κρατούσε και τον κτύπησε στο κεφάλι τραυματίζοντας τον.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία, απείλησε μάλιστα τον παραπονούμενο ότι θα του κάνει κακό και θα τον σκοτώσει, μιλώντας του στην αγγλική.

 

Μετά το επεισόδιο τα δύο πρόσωπα αποχώρησαν με το όχημα και ο παραπονούμενος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την υπόθεση.

 

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Νοσοκομείο Πάφου όπου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη σκίσιμο στο δεξί φρύδι και μώλωπες στο δεξί μάτι.

 

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν τα ξημερώματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

 

Πηγή: philenews