Συνέντευξη τύπου έγινε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του «Tofiq Behramov» εν όψει της αναμέτρησης Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

Πρώτος μίλησε ο Ρόμαν Μπέζιακ ο οποίος είπε τα εξής:

«Χρειάζεται να επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε ξανά εδώ. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό και έχουμε την εμπειρία να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε φόβο αλλά αντιθέτως έχουμε την αυτοπεποίθηση να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο με πάθος και αποφασιστικότητα. Η παρουσία του κόσμου δεν μας ενοχλεί καθώς και στην προηγούμενή μας επίσκεψη αγωνιστήκαμε σε γεμάτο γήπεδο.»

Στη συνέχεια ο Τόμας Ντόλ ανέφερε:

«Είναι λίγο περισσότερο από δύο μήνες μετά τον τελικό που είχαμε εδώ αλλά και αύριο έχοντας πλέον μηδέν βαθμούς, ο αγώνας είναι ξανά κομβικός. Οφείλουμε να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε μπροστά από 30 και πλέον χιλιάδες κόσμου. Όπως είπε και ο Ρόμαν δεν χρειάζεται απλά οργάνωση, αλλά επίσης καρδιά και ψυχραιμία καθώς στο γήπεδο αυτό γίνεται πολύς θόρυβος και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε.

Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αυριανό αγώνα και το σημαντικό είναι ότι ο καθένας γνωρίζει τον αντίπαλο που θα έχουμε απέναντί μας. Οφείλουμε να ήμαστε έτοιμοι μιας και είναι πανέμορφο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο για τον εαυτό σου, για το σύλλογο και για τον κόσμο μας. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει η ετοιμότητα και ο κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, επαναλαμβάνοντας τα όσα κάναμε στην πρώτη μας επίσκεψη εδώ. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο, ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε τέτοια περίπτωση είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στο σπίτι με ένα καλό αποτέλεσμα.

Ήταν μια απολαυστική πτήση μέχρι εδώ αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει χρόνος να ξεκουραστούμε ώστε να είμαστε φρεσκαρισμένοι γι’ αύριο. Μην ανησυχείτε και θα με δείτε να χαμογελάω αύριο. Όταν σκέφτεσαι αρνητικά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν σε βγάζει σε καλό γι’ αυτό δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο ήττας. Αντιθέτως θα βγούμε αύριο στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει το σενάριο για κάτι διαφορετικό. Ακόμα και σαν ποδοσφαιριστής έμπαινα στο γήπεδο πιστεύοντας ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση και πανέτοιμος να κερδίσω.

Φυσικά μας λείπει ο Τόμας καθώς είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής αλλά από εκεί και πέρα έχουμε πολύ καλές μονάδες ώστε να τον αντικαταστήσουν. Θα παίξουμε και γι’ αυτόν και για όσα παιδιά δεν βρίσκονται μαζί μας.»