Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην πρώην νικήτρια του My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που αρχικά τη γνωρίσαμε από το παλιό Next Top Model.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τη Ραμόνα αν θα επιστρέψει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο νέο κύκλο του My Style Rocks και η Ραμόνα, αφού αρχικά είπε πως δεν θέλει να επιστρέψει μετά όταν άκουσε πως ίσως μια από τις παίκτριες να είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη πέταξε μεγάλη κακία για τις… τσάντες μαϊμού της Δήμητρας

“«Να μη με έχει εμένα κριτή γιατί όπως μπαίνει έτσι θα βγει! Με θαμπώνουν τα μαϊμουδάκια που φοράει. Όποιος δεν έχει λεφτά να πάρει το αληθινό, να πάρει κάτι οικονομικό που μπορεί να αντέξει η τσέπη της. Όταν περνάω από δίπλα της ακούω «ου ου ου», βλέπω μπανάνες πετάγονται, ταΐζουν τις τσάντες!», ανέφερε γελώντας η Ραμόνα Βλαντή.

Η Δήμητρα απάντησε μέσω τηλεοπτική εκπομπής λέγοντας στις κάμερες: «Δεν μπορώ, γελάω! Είναι πολύ θλιβερό να καθόμαστε αυτή τη στιγμή να συζητάμε ποια φοράει την καλύτερη τσάντα.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με την συγκεκριμένη κοπέλα, τι είναι; Στιλίστρια; Σχεδιάστρια; Τι δουλειά κάνει; Από ό,τι μαθαίνω τη συγκεκριμένη κυρία την έχουν πρότυπο μικρά κορίτσια και είναι πολύ άσχημα τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει.

Η κακία και η ζήλια ρέουν άφθονες. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι, το πόσα χρόνια μετράω στη δουλειά το ξέρουν όλοι. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει μπει ποτέ στην γκαρνταρόμπα μου για να έχει άποψη, ούτε έχει ανοίξει τις τσάντες μου να δει τους κωδικούς από τις τσάντες.

Είναι γελοίο αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή. Προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει μία ίντριγκα επειδή δεν την πήραν εκεί που θέλει. Αν την συναντήσω θα της δώσω μια μπανάνα και θα της πω… τάισε την τσάντα μου»!