Σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 16 καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβηκε η Αστυνομία από τους ελέγχους τους οποίους διενήργησε σε παγκύπρια βάση το τελευταίο 24ωρο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Σάββατο μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και σε 16 καταγγελίες πολιτών.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 73 έλεγχοι και προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 163 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία για υποστατικά, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 190 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Πάφο έγιναν 120 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 καταγγελία πολίτη, στην Αμμόχωστο έγιναν 99 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία υποστατικού και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 43 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία υποστατικού.