Τη ζωή του από θανατηφόρα οδική σύγκρουση έχασε το βράδυ της Παρασκευής ο 24χρονος King Prestly Saha από το Μπαγκλαντές ενώ για την πρόκληση του τροχαίου τελεί υπό σύλληψη 31χρονος οδηγός αυτοκινήτου.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 7.50 χθες βράδυ στη λεωφόρο Τζων Κέννεντυ στην Παλλουριώτισσα, έχασε τη ζωή του ο King Prestly Saha, 24 ετών από Μπαγκλαντές».

Συγκεκριμένα, «αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 24χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε ταχυφαγείο».

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο 31χρονος φέρεται να εγκατάλειψε τη σκηνή.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος να σημειωθεί έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης και στη βάση αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Γερίου.

Σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο 31χρονος, η ένδειξη ήταν 108μg ενώ στον τελικό έλεγχο, η ένδειξη ήταν 79μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στη συνέχεια, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.