Με δύο καταστήματα κάνει την είσοδο του στην κυπριακή αγορά το γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών και ειδών τεχνολογίας Κωτσόβολος.

Η αλυσίδα τεχνολογίας από την Ελλάδα ψάχνει προσωπικό για τα δύο καταστήματα που «στήνει» στην Κύπρο και θα βρίσκονται στην Λεμεσό και στην Λευκωσία.

Η εταιρεία Κωτσόβολος

Είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα 538εκ. ευρώ σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα. Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά  από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη. Η εταιρία έχει κερδίσει τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 100 βραβεία σε όλα τα πεδία της επιχειρησιακής δράσης της από τη στρατηγική, την  επικοινωνία, την κοινωνική ευθύνη, μέχρι τις επιχειρησιακές της καινοτομίες σε καταστήματα και ψηφιακά κανάλια.