Ο έρωτας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου γεννήθηκε πριν από χρόνια στο Survivor και συνεχίζει να παραμένει δυνατός ακόμα και σήμερα.

Χθες η Ευρυδική βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε με το Νίκο Μουτσινά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ίδια στο Survivor (και ο σύντροφός της), ενώ μίλησε και για τον Κωνσταντίνο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε πως αν γινόταν το All Star Survivor θα ήθελε να συμμετέχει και γιατί όχι να πάνε μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε και ποια είναι τα ελαττώματα του συντρόφου της και ο λόγος που μπορεί να τους κάνει να τσακωθούν….

«Εγώ κάνω πλέον μόνη μου γυμναστική γιατί ξυπνάω πρωί και ο Κωνσταντίνος κοιμάται. Κοιμάται, του αρέσει ο ύπνος. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και είναι ωραία η καθημερινότητα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η γκρίνια του λίγο. Τώρα θα με βλέπει και θα λέει ότι λέω τα ίδια. Εντάξει δεν είναι γκρινιάρης, λίγο. Θέλει ξύλο. Εγώ γκρινιάζω περισσότερο αλλά είμαι γυναίκα. Είμαστε ένα νορμάλ, φυσιολογικό ζευγάρι που γκρινιάζει και υπάρχουν κάποιοι τσακωμοί, αλλά μέχρι εκεί. Ο λόγος που μπορεί να τσακωθούμε είναι ότι πετάει παντού τα ρούχα του. Είναι πολύ ακατάστατος», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.