Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση 11 εκατ. ευρώ στην Νόριτς για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Τζαμάλ Λιούις. Πιο πίσω στις επιλογές των “ρεντς” ο Κώστας Τσιμίκας.

Η συνδρομητική ιστοσελίδα Athletic υποστηρίζει, μέσω ρεπορτάζ του Τζέιμς Πιρς, ότι η Λίβερπουλ έκανε πρόταση στην Νόριτς για την απόκτηση του Τζαμάλ Λιούις. Για τον 22χρονο αριστερό μπακ από την Βόρεια Ιρλανδία οι κόκκινοι προσφέρουν 11 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν προτείνει ποσοστό μεταπώλησης στην Νόριτς, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός ανήκει στο ίδιο γραφείο εκπροσώπησης με τον βασικό αριστερό μπακ Ρόμπερτσον, αλλά και τον βασικό δεξιό μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ. Αν η Νόριτς κάνει αποδεκτή την πρόταση των “ρεντς”, τότε ο Λιούις θα είναι ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική και για τον Ολυμπιακό, διότι ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην λίστα της Λίβερπουλ, αλλά προφανώς δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή. Στην περίπτωση που η απάντηση της Νόριτς είναι αρνητική, μένει να φανεί αν η Λίβερπουλ θα καταθέσει νέα πρόταση ή θα κινηθεί για τις υπόλοιπες επιλογές, ανάμεσα στις οποίες έχει θέση ο μπακ των “ερυθρόλευκων”.