Η Άντρη Ελευθερίου, πρωταθλήτρια στο άθλημα της σκοποβολής και κορυφαία γυναίκα αθλήτρια στην Κύπρο (κατέχει τη μεγαλύτερη διάκριση, 7η στον κόσμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008), νυμφεύθηκε την αγαπημένη της Dyana, το Σάββατο σε μια σεμνή τελετή και μιλώντας αποκλειστικά στο Alphanews.live, υποστηρίζει σθεναρά την απόφαση να δημοσιεύσει το γεγονός, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους επικριτές αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα.

Η Άντρη έχοντας στη φαρέτρα της σπουδαίες διακρίσεις και την απόλυτη στήριξη και αγάπη της συντρόφου της ετοιμάζει βαλίτσες για το Τόκιο του 2020 και κάνει όνειρα για το μέλλον με δημιουργία μιας οικογένειας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Eίμαι υπερήφανη που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και τα κατάφερα τόσο νωρίς. Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά και να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ.

Για τη στήριξη της πολιτείας: Η πολιτεία, ο ΚΟΑ και η ομοσπονδία μου με στηρίζει… Η πολιτεία μας βοήθησε να αγωνιζόμαστε πιο ελεύθερα και να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Ο αθλητής χρειάζεται στήριξη.

Για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε: Όταν δεν βρίσκεσαι ψηλά, οι περισσότεροι εξαφανίζονται και αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή αλλά το πάλεψα πάρα πολύ και είμαι ξανά εδώ.

Για το γάμο της: Ήθελε δύναμη να δημοσιεύσω το γάμο μου, είμαι υπερήφανη για αυτό που είμαι και για τη σύντροφό μου. Είναι δίπλα μου σε όλα. Δεν μετανιώνω στιγμή και βρήκα τον άνθρωπό μου.  Αυτό ήθελα, αυτό έκανα.Περιμένω και θετικά και αρνητικά σχόλια. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι υπέρ.Ξέρω ποια είμαι… Δεν έκανα κάτι σπουδαίο ή διαφορετικό απλά δημοσίευσα τη σχέση μου και ένα ευχάριστο γεγονός.

Το μήνυμα που στέλνει: Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι δε μπορούμε να ζούμε στη σκιά… Να είστε ο εαυτός σας, να κάνετε αυτό που θέλετε, να είστε δυνατοί και να μην κρύβεστε.

Για τα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια: Θα πάω στο Ντουμπάι, στους τελικούς των τελικών με τις 18 καλύτερες του κόσμου. Είμαι έτοιμη και θέλω να αποκτήσω με τη σύντροφό μου ένα παιδάκι. Προτεραιότητα μου όμως είναι τα επαγγελματικά και βήμα-βήμα θα γίνουν όλα.”

Δείτε άνωθεν το πρώτο μέρος της συνέντευξης με την Άντρη Ελευθερίου να απαντά για την προσωπική της ζωή αλλά και το μεγάλο της όνειρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020