Μια νέα φωτογράφηση έκανε το μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη και μοίρασε εγκεφαλικά στους φαν της, με το μικροσκοπικό μπικίνι της.

Η φωτoγράφηση έγινε για λογαριασμό του site oneman.gr και η ίδια η Κατερίνα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, μια πόζα της, στην οποία φορά ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, ενώ κρατά ένα κράνος μηχανής στο χέρι της.

View this post on Instagram

Τώρα στο @onemangr μια πολύ διαφορετική φωτογράφηση και μια συνέντευξη που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις … Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα και φυσικά το @stigmabox !! ………………… @llocq 📸❤️❤️ Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963. Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO. Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on