Εντονη απογοήτευση και λύπη εξέφρασε η Επίτροπος Διοικήσεως Μαρία Στυλιανού-Λοττίδου, σχολιάζοντας το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στους Εργάτες , όπου σύζυγος φέρεται να σκότωσε την 52 ετών γυναίκα του και τον εικοσι-ενός ετών γιό του, ενώ τραυμάτισε και τον δεύτερό του γιό. Η Επίτροπος, μίλησε επίσης γιά ευθύνες και ατιμωρησία.

Είναι τραγικό , να βλέπουμε να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη που είχαν οδηγήσει και στο θάνατου του Στυλιανού,δήλωσε η κυρία Λοττίδου αναφερόμενη σε παλαιότερη υπόθεση με 15χρονο. Κατήγγειλε ότι και για άλλη μια φορά δεν έγινε εκτίμηση κινδύνου.

Εξέφρασε έντονη απογοήτευση και λύπη που δεν αξιοποιήθηκαν τα συμπεράσματα του πορίσματος για την υπόθεση του 15χρονου και δεν αποδόθηκαν ευθύνες, προκειμένου να αποφευχθεί επανάληψη τέτοιων τραγικών περιστατικών.

Επεσήμανε πως εάν η οικογένεια παρακολουθείτο συστηματικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα γνώριζαν και για το παρελθόν του φερόμενου δράστη, προκειμένου να γίνει σωστή εκτίμηση κινδύνου.Η απειρία τής λειτουργού και η έλλειψη της εκτίμησης του κινδύνου είναι τα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό γεγονός, κατέληξε η Επίτροπος Διοικήσεως και διερωτήθηκε μέχρι πότε θα υπάρχει ατιμωρησία.